Industriens Dag den 3. november er en inspirationsspækket dag, der retter sig mod industrivirksomhederne i Trekantområdet.

På Industriens Dag tager vi greb om tidens globale industritrends, dykker ned i morgendagens krav til industrien og giver viden og inspiration til, hvordan industrien kan vende udfordringer til muligheder og en styrket konkurrencekraft.

Hvad end du ønsker at komme i gang med grøn omstilling, at blive klogere på digitalisering og automatisering eller sikre dig, at din virksomhed har de kompetencer, I har brug for – ja, så er der noget at komme efter til Industriens Dag.

Med dig hjem får du inspiration og konkret hands-on viden til, hvordan I kan tage omstillingen til det næste step i din virksomhed.

Mød andre virksomhedsledere, erhvervsfremmeaktører og inspirerende erhvervsfolk, blandt andre: Tue Mantoni, Connie Hedegaard, Lars Sandahl Sørensen og Claus Jensen.

Du kan skræddersy dit eget dagsprogram ud fra dét, der interesserer dig mest. Du kan også vælge blot at deltage i enten formiddagsprogrammet eller eftermiddagsprogrammet.

Dyk ned i programmet her

 

Tid og sted

Onsdag d. 3. november 2021 kl. 09.00-16.00

Messe C Konferencecenter – Fredericia

 

Industriens Dag er arrangeret af Trekantområdet Danmark i samarbejde med Fremstillingsindustrien, IDA, DI Trekantområdet og de syv erhvervsorganisationer i Trekantområdet: Haderslev Erhvervsråd, Business Kolding, Vejle Erhverv, Middelfart Erhvervscenter, Business Fredericia, Billund Erhvervsfremme og UdviklingVejen.