Spor 1: Teknologi og Innovation

Global pandemi, fuldfaset digitalisering og grøn totalomstilling. Verden byder på store udfordringer for tiden - og alligevel ligger der et par endnu større om hjørnet.
Innovation kommer til at stå på dagsordenen i produktionsvirksomhederne, men hvad er det, vi skal forholde os til? Og hvordan kan man som virksomhed gribe mulighederne?
Det dykker vi ned i sporet Teknologi og Innovation.

Dette spor er arrangeret af IDA

Mød Mads Thimmer, CEO i Innovation Lab

Mads Thimmer er direktør i et af Nordens mest erfarne innovationshuse og tegner et portræt af den kommende tids nye teknologiske spor, nye konkurrenceparametre og nye veje at arbejde og skabe værdi på.
Hør hvordan naturen rykker ind i laboratorierne og bliver forbillede for arbejdspladser, hvordan grønne teknologier med digitale forretningsmodeller står klar til at afhjælpe klimaet – og hvordan du holder dig relevant som arbejdsplads og arbejdskraft.

Mads Thimmer har i to årtier arbejdet med digitalisering og transformation i ind- og udland, fra regeringen i Dubai til mastodonter som Google, Siemens og Samsung. Underviser desuden som Guest Lecturer og Mentor ved Stanford universitetets corporate entrepreneurship program og er fast ledelses- og transformationsskribent for ugebrevet Mandag Morgen.

Mød også Torben Levisen, Senior Director i Operation Deskline & Homeline Division


Hør om Linaks rejse og erfaringer med at bevare en stærk produktion i Danmark gennem automatisering. Linak er gået all in på automatiseringsdagsordenen, og har siden den første robot blev introduceret i 2013 i produktionen kun bygget på til i dag at have flere end 100 robotter i produktionen.
Torben Levisen, har de seneste 30 år været ansvarlig for den produktionstekniske afdeling, og har været med på hele rejsen med inførelsen af industrirobotter og kollaborative robotter i Linaks produktion. Hør ham fortælle om, hvordan Linak har sikret en stærk produktion gennem modularisering og fuldautomatisering af produktionen af store volumener med ensartede produkter, såvel som arbejdet med fleksibel automatisering af manuelt producerede produkter, hvor variationen og stor, og volumen lav.

Praktiske oplysninger