SWECO og Akademikernes A-kasse: Mød din nye medarbejder gennem et rekrutteringsevent

Jacob Bo Petersen, Maskinmester og projektleder, SWECO og Rikke Hegnby, Business Relation Manager, Akademikernes A-kasse

Hør hvordan virksomheden SWECO har ansat flere ingeniører og maskinmestre med hjælp fra rekrutteringsteamet i Akademikernes A-kasse.

SWECO, som er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed, har flere gange gjort brug af Akademikernes A-kasses rekrutteringsløsninger og derigennem ansat flere ingeniører og maskinmestre – kandidater der måske ellers ikke ville være kommet i spil.

Hør Rikke Hegnby, Business Relation Manager i Akademikernes A-kasse, fortælle om, hvordan I kan få hjælp til at planlægge og gennemføre et rekrutteringsevent. Hvordan kan indholdet se ud, og hvordan inddrager vi sammen relevante cases i jeres event.

Hør også Jacob Bo Petersen, maskinmester og projektleder i SWECO i Kolding, uddybe, hvordan de har gjort brug af rekrutteringsevents. Hvordan byggede de det op, og hvilken værdi har det skabt for SWECO.
Efterfølgende vil der være mulighed for at netværke med Jacob og Rikke samt – ikke mindst – møde en håndfuld jobsøgende tekniske profiler fra Akademikernes A-kasse.

Praktiske oplysninger