Program for Industriens Dag 2021

08.30-09.00: Ankomst, registrering og morgenmad

Formiddag 9.00-12.00: Morgendagens udfordringer og muligheder for Industrien

På formiddagens program har vi sammensat et spændende og løsningsorienteret konferenceprogram med nogle af de skarpeste kompetencer med viden om industriens udfordringer og muligheder.

Vi starter med en fælles indflyvning, hvorefter du kan vælge at følge et af 3 sideløbende spor:

  • Teknologi og Innovation,
  • Grøn Omstilling
  • Kompetencer og arbejdskraft.

Under hvert spor vil virksomheds- og brancherepræsentanter inspirere og udfordre hinanden og dig på centrale spørgsmål af værdi for dig og din virksomhed i forhold til de tre temaer.


Frokost 12.00-12.40

Eftermiddag 12.45-16.00: Vidensarena, Stand- og Netværksområde, samt Industriens Topmøde

Eftermiddagen byder på et væld af muligheder, som du kan sammensætte dit helt eget program ud fra.

  • Gå på opdagelse i Vidensarenaen: I tidsrummet 12.45 til 15.05 kan du møde en bred vifte af vidensaktører og kompetencer, fra klynger, over GTS institutter, til virksomheder og vidensinstitutioner. De byder alle ind med konkrete tiltag og tilbud, som du som virksomhed kan tage med videre i forhold til at etablere ny udvikling, tiltrække kompetencer eller forholde dig til den grønne dagsorden. Hvert oplæg varer 20 min.
  • Start dialog i Stand- og netværksområdet: I tidsrummet 12.45 til 15.05  kan du i stand- og netværksområdet møde en række af de aktører, som kan hjælpe din virksomhed videre i forhold til den viden du får på dagen.
  • Deltag i Industriens Topmøde: kl. 13.45-15.05 afholder vi Industriens Topmøde. Her zoomer vi ind på industriens udvikling i Trekantområdet og ligger op til debat om Trekantområdet som Danmarks grønne produktionscentrum.
  • Dagen afsluttes med en spændende key-note fra Connie Hedegaard, akkompagneret af et glas bobler og mulighed for at netværke på tværs af deltagere.Tilmelding senest 22. oktober

Heldagsprogram inkl. frokost - 225 kr. (inkl. moms)
Formiddagsprogram – 0 kr
Eftermiddagsprogram – 0 kr.

Tilkøb af frokost er også mulig, selv om man blot tilmelder sig formiddags- eller eftermiddagsprogram: 225 kr. inkl. moms

Tilmeld dig her!

Nyheder fra Danmarks Produktionscentrum

Vil du have de seneste nyheder fra Danmarks Produktioncentrum direkte i din indbakke, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Tilmeld dig nyheder